Travel

Vervoer

Busreizen

Wil je met de bus naar Beat the Bridge? Hiervoor kun je terecht bij Event Travel en Party-vervoer.

Het Beat the Bridge terrein ligt in het centrum van Arnhem en is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Wil je het jezelf nog makkelijker maken en in je woonplaats door een bus worden opgehaald en weer thuisgebracht? Boek dan een all-in busreis bij een van onze travelpartners. Je krijgt dan nog eens 2,50 euro extra korting op je earlybird ticket. Vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland vertrekken er op  26 en 27 april touringcars naar de John Frostbrug in Arnhem. Staat jouw opstapplaats niet tussen het overzicht? Vanaf 6 personen kun je een opstapplaats aanvragen.

Event Travel
Party Vervoer

Trein

Kom je met de trein? Plan je reis dan naar Arnhem centraal station vanaf 7 dagen van te voren op ns.nl aangezien er een aangepaste dienstregeling zal zijn op Koningsdag. Vanaf het centraal station loop je binnen 10 minuten naar het festival terrein. Er zullen borden geplaatst worden zodat de route duidelijk is. Je kunt ook met de bus naar het terrein. Kijk hiervoor onder het kopje; OV Bus.

OV Bus

Beat the Bridge is ook met het OV te bereiken met de bus! Lijn 12 richting Arnhem Ijsseloord 2 en lijn 43 richting Apeldoorn via Dieren gaan namelijk naar de bushalte die precies naast het terrein van Beat the Bridge ligt. De halte waar je moet uitstappen heet: Eusebiusplein. Deze bussen rijden regelmatig vanaf station Arnhem, maar plan je reis vanaf 2 dagen van te voren op 9292ov.nl voor de zekerheid i.v.m. de aangepaste dienstregeling van Koningsdag.

Auto

Navigatieadres:

Gebruik als navigatie adres voor Beat the Bridge: Kadestraat 1, Arnhem. De Weerdjesstraat/Trans is afgesloten tijdens Beat the Bridge i.v.m. de Koningsdag evenementen in Arnhem. Met de auto kom je het makkelijkste via Airbornplein, Eusebiusbuitensingel bij het festival-terrein.

Parkeren:

Op de Rijnkade/Nieuwe Kade kan gratis geparkeerd worden. De aanrijroute om naar de Rijnkade/Nieuwe Kade te komen via het Airborneplein is;

Airborneplein > Eusebiusbuitensingel > Badhuisstraat > Nieuwe kade

Let op, er is hier beperkte parkeercapaciteit.

Ook kan tijdens Beat the Bridge geparkeerd worden op parkeerplaats en parkeergarage Rozet. Parkeren bij Rozet is betaald. Deze parkeerplaats ligt aan de Langstraat.

Let op, er is hier beperkte parkeercapaciteit.